Support > Kom igång med Avima > Acceptera inbjudan och logga in

Jag har blivit inbjuden till Avima

Information

Vill du få åtkomst till ett projekt i Avima, kontakta din projektadministratör som skickar dig en inbjudan.

Acceptera inbjudan och logga in

1. Klicka på länken "Acceptera" som finns i den inbjudan du fått till din e-post. Avsändaren är noreply@mail.webforum.com

2. Fyll i uppgifter så som namn etc samt fyll i eget lösenord

3. Logga in via Logga In - Webforum Login

4. På vissa webbarbetsplatser används tvåfaktorsinloggning. Då behöver du ange den kod som skickas till din mobiltelefon eller till din e-post.

Acceptera inbjudan och logga in-1

Viktigt

Din inbjudan är aktiv i 30 dagar. Om du inte har möjlighet att acceptera inbjudan inom tidsramen, be din projektadministratör att skicka en ny.

Relaterade artiklar

Logga in med BankID

Vill du kunna logga in med BankID? Här hittar du instruktioner om hur du lägger till BankID som inloggningsmetod.