Support > Hantera ditt konto > Logga in med BankID

Logga in med BankID

Information

För att logga in med BankID måsta du först lägga in ditt personnummer på ditt konto.

Lägg till BankID på ditt konto

1. Logga in via Logga In - Webforum Login där du anger din epostadress samt det lösenord du satt.

2. Har du glömt ditt lösenord, tryck på ”glömt lösenord” så skickas en länk för ändring av lösenord till din e-post

3. Gå till ditt konto och lägg in ditt personnummer samt spara.

4. Nästa gång du loggar in via så kan du göra det med hjälp av ditt BankID

Logga in med Bank ID-1