Nytt namn, samma engagemang: Webforum byter namn till Avima

Vi har officiellt bytt vårt bolagsnamn till Avima, och i denna fråga/svar-blogg svarar vi på era funderingar kring varumärkesuppdateringen.


Efter en lång väntan är det äntligen dags för den stora avslöjandet - vi har officiellt bytt vårt bolagsnamn till Avima! Det är med en stor glädje vi delar denna spännande nyhet med er alla. Vi förstår att ni säkert har en del frågor, och därför presenterar vi det nya varumärket i ett specialavsnitt av Byggsnack. I denna fråga/svar-blogg kommer vi att sammanfatta vad namnbytet innebär för våra användare och hur vi fortsätter att sträva efter förbättring och engagemang för att möta era behov inom byggindustrin.

Varför byter ni namn från Webforum till Avima?

Namnbytet från Webforum till Avima är en naturlig utveckling för oss. Även om Webforum har tjänat sitt syfte under årens lopp har det blivit allt tydligare att namnet inte längre återspeglar vår vision och profil på ett optimalt sätt. Vi strävar efter förnyelse, och med Avima tar vi steget mot en modernare identitet som bättre representerar våra värderingar och mål. Så nu tänkte vi att det är dags att riva av det plåstret och gå vidare för att skaffa en ny kostym för samma individ, om man säger så.

Kommer produktutbudet vara annorlunda?

Nej, vår produkt kommer fortfarande att vara densamma, med samma säkra och effektiva plattform. Det enda som förändras är varumärkesrelaterade element såsom namn, logotyp och färger. Vi strävar efter att göra övergången så smidig som möjligt för våra användare.

Finns det några specifika förbättringar och uppdateringar av plattformen?

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra plattformen, bland annat genom att lyfta nya dokument till högre nivåer och förenkla behörighetshanteringen. För löpande uppdateringar rekommenderar vi att följa vår produktblogg.

Hur kommer övergången till Avima att påverka kunder?

Vi är i daglig kontakt med våra kunder och kommer fortsätta att erbjuda personligt stöd för att säkerställa en smidig övergång. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor och tillhandahålla resurser och support.

Vilka fördelar förväntar ni er att den här förändringen kommer medföra för företaget och kunderna?

Genom namnbytet och den uppdaterade kommunikationen hoppas vi kunna tydliggöra vårt budskap och våra fördelar gentemot marknaden. För kunderna innebär det en fräschare och modernare upplevelse av vår plattform.

Hur samlar ni in och använder användarfeedback?

Vi är i ständig dialog med våra användare för att förstå deras behov och önskemål. Genom möten, webbinarier och en nära samverkan mellan olika avdelningar säkerställer vi att vi kontinuerligt förbättrar vår plattform.

Hur planerar Avima att ligga i framkant när det gäller säkerhet?

Säkerhet är en central del av vår verksamhet, och vi fortsätter att satsa på att ligga i framkant genom bland annat certifieringar och lokalisering av vår drift i Sverige. Vi följer också utvecklingen av NIS2 noggrant. 

Vad tillför Avima till branschen?

När man betraktar branschen utifrån kan man tro att det finns många lösningar tillgängliga, särskilt för mindre projekt. Men vi stöter ofta på kunder som kämpar med att integrera olika system och skapa en helhetsbild. När vi erbjuder en plattform som samlar allt på ett ställe, skapas en harmoni och effektivitet som tidigare saknats. Det är här Avima fyller det tidigare tomrummet och möter behoven för större och mer komplexa projekt.

Har ni blivit uppköpta av något annat företag?

Nej, namnbytet är enbart en del av vår strategi för att förnya och förbättra vår profil och kommunikation. Ingen ägarförändring har skett eller är planerad i dagsläget.

Tack!

Vi ser fram emot den nya eran som Avima och fortsätter att sträva efter att erbjuda bästa möjliga lösningar för byggbranschen. 

Är du redan kund? Du hittar mer information här!


Anna-lena Falk, Head of Customer Success

Max Bromée, CPO

David Björk, VD

Erica Andersson, CMO

 

Relaterade blogginlägg

Vill du få information från oss på Avima direkt i din inkorg?

Registrera din email här!