Kundreferenser

Läs mer om hur våra kunder använder Avima för att effektivisera sina byggprojekt.

prenova_logo

Entreprenörens väg till digitalisering

Prenova är ett entreprenörsföretag inom bostads- och industriprojekt. Genom implementeringen av Avima har Prenova digitaliserat sin projekthantering och etablerat en säker plattform för att centralisera byggprojekten på en enhetlig plats.

 

Läs här

Vetlandalogga - färg

Byggprojekt och fastighetsförvaltning på ett enkelt sätt

Utforska hur Vetlanda kommun förbättrar och effektiviserar sina projektprocesser för att hantera både stora och små byggprojekt som involverar kommunens offentliga fastigheter. 

 

Läs här

logga liggande svenljunga kommun webb (1) (1)
Att uppnå effektivitet genom bättre överblick

Svenljunga kommun använder Avimas projektverktyg för att överblicka och effektivisera sin projektverksamhet. Vi pratar med Johanna Bengtsson och Linus Johansson, som arbetar med detaljplanering på planavdelningen. 

 

Läs här

2560px-Panattoni_logo.svg


Ett verktyg som passar en ingenjörs sätt att tänka

Panattoni är den största utvecklaren av logistik- och industrifastigheter i Europa för sjunde året i rad och använder Avimas dokumenthantering för att effektivisera samarbetet och projektledningen. 

 

Läs här

SK-Bygg


Från spretig oreda till strukturerat samarbete

Genom att använda Avima har byggfirman SK Bygg implementerat en effektiv projekthanteringslösning som möjliggör förbättrad informationsdelning.  

 

 

Läs här

vme-logo

Att leda projekt på egna villkor 

Energibolaget använder Avimas dokument- och ärendehantering för att effektivisera samarbetet mellan bolaget, entreprenörerna och konsulterna.
Läs här

23etnsiuvg5t3qhgi99k5a

VafabMiljö stoppar slöseriet i sitt projekt

Genom att använda Avima lyckades VafabMiljö effektivisera sitt samarbete, uppnå transparens och få alla i projektet att bli mer delaktiga.Läs här

Tyrens-1

Tyréns skapar struktur bland tusentals filer med hjälp av Avima

På kort tid lyckades Tyréns minska onödigt administrationsarbete, lägga upp en bra struktur på sina dokument och skapa transparens i projekt.

 

Läs här

kundcase-4-1

 

 

Vi har gjort oss av med alla andra digitala verktyg som har den här typen av funktioner – vi har valt att gå vidare med Avima. Vi har också kravställt en viss säkerhetsnivå där vi bedömer Avima uppfyller våra krav.

Viktor Ståhl
Projektledare på Västervik Miljö och Energi