Support > Administration > Bjuda in användare till ett projekt

Bjuda in användare till ett projekt

1.Gå till medlemmar och välj ”lägg till”

2.Skriv in hens namn i fältet för namn eller e-postadress. Om hen redan finns på plattformen kommer förslag upp som du markerar, om hen inte finns med så  skriv in hens hela mailadress. Du kan lägga till flera personer.

3.Vid behov, skriv ett meddelande och välj språk för inbjudan

4.Vid behov, lägg till inbjudna i en projektgrupp.
OBS Alla blir alltid automatiskt inbjudna till gruppen "projektmedlemmar"

5.Tryck på ”ok” och personerna läggs nu till i projektet och en inbjudan skickat till dem via e-post.

Bjuda in användare till ett projekt