Nyheter

Max Bromée från VOI Technology stärker Webforums ledningsgrupp som CPO – fokus på effektiva byggprojekt och tillväxt


Webforum, leverantör av verksamhetsstöd som främjar samarbete i byggprojekt för bygg- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar idag att de har anställt Max Bromée som Chief Product Officer (CPO). Max kommer till Webforum från VOI Technology och har en imponerande erfarenhet inom produktutveckling och ledarskap. 

Max Bromée har under de senaste fem åren arbetat inom produktutveckling på olika nivåer och roller, från kravställare till produktägare och strateg för flertalet produkter. Han har en gedigen kunskap och förståelse för snabbväxande företag och har visat en unik förmåga att hantera komplexa produkter och leverera en enastående kundupplevelse. 

"Webforum har en stabil marknadsposition och en lojal kundbas, vilket ger oss en stark grund för tillväxt och framgång. Jag ser också en betydande tillväxtpotential inom byggbranschen, både nationellt och internationellt. Projekt inom byggsektorn kämpar ofta med att hålla budget och lider av ineffektiva informationsflöden och resursslöseri, men här tror jag tror att Webforum är den perfekta partnern för att lösa dessa utmaningar. Genom att förenkla och effektivisera informationsflödena kan vi förbättra samarbetet och minska slöseriet i byggprojekt. Med våra innovativa samarbetslösningar strävar vi efter att vara en central aktör som förbättrar branschens effektivitet och resultat" säger Max Bromée. 

VD för Webforum, David Björk, uttrycker sin entusiasm över att ha Max som en del av teamet som Chief Product Officer. "Vi är otroligt glada att välkomna Max till Webforum som vår nya Chief Product Officer. Hans imponerande bakgrund från VOI Technology där han framgångsrikt har arbetat med produktledning och spelat en avgörande roll i tillväxten av en komplex produkt, gör honom till en ovärderlig tillgång för oss. Med Max ombord förväntar vi oss att öka kundnöjdheten ytterligare, accelerera vår tillväxt och att bli ännu mer innovativa, särskilt när det gäller hur vi kan effektivisera byggprojekt. Vi ser fram emot att tillsammans bygga vidare på vår framgång och fortsätta leverera lösningar som revolutionerar byggbranschen." 

Relaterade blogginlägg

Vill du få information från oss på Avima direkt i din inkorg?

Registrera din email här!