Webforum blir Avima

Varför byter vi namn?

Beslutet har mognat under en tid. Vårt tidigare namn var som en favoritkostym som började kännas lite för trång. Vi har vuxit och förändrats, och det var dags att hitta en ny identitet som bättre representerar vem vi är idag. Avima är ett positivt namn som vi kan fylla med värde och innebörd. Dessutom ger det oss möjlighet att förnya vår kommunikation och vårt utseende för att bättre spegla vår identitet. 

Vad innebär detta för dig som kund? 

Förändringen av vårt varumärke kommer inte att påverka vårt produktutbud eller förändra vår plattform. Den stora skillnaden kommer att vara i form av estetiska förbättringar, såsom färger och logotyp. Förändringar i produkten kommer att ske stegvis under april och maj månad 2024. 

Hur kommer övergången att hanteras?  

Vi förstår att vår plattform är ett viktigt arbetsverktyg för dig, så vi kommer att se till att övergången sker smidigt. Det som du kommer att märka först är att vår hemsida byter utseende. I själva produkten kommer färger och logga förändras över tid. Vi kommer att informera alla användare löpande och i god tid innan förändringarna sker. Som vanligt är vi tillgängliga för att besvara eventuella frågor  som du kan ha. 

Vad innebär den grafiska profilen?   

Den nya grafiska profilen kommer att ge en modernare och fräschare känsla åt plattformen. Det kommer också att förbättra användarupplevelsen genom tydligare färgkontraster och tydligare navigering. 

Hur tar vi emot din feedback?    

Vi värdesätter din åsikt och kommer att fortsätta väga in din feedback i våra framtida uppdateringar och förbättringar. Din input är viktig för oss och hjälper oss att forma vår produkt efter dina behov. Vi tar mer än gärna emot din feedback på både varumärkesbytet och andra förändringar i produkten genom vår support.

Sammanfattning 

Vi hoppas att denna förändring kommer att göra det lättare för oss att kommunicera vår identitet och värderingar till dig som kund. Vi är fortfarande samma företag, med samma plattform, samma engagerade personal med fullt fokus på att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. 

Tack för att du är en del av vår resa med Avima! Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med dig i denna nya era. Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi finns här för dig. 

Vi har även spelat in en video där vi förklarar mer om denna varumärkesförändring, som du kan hitta här eller titta nedan!

Du har även möjlighet att lyssna på information. Ljudklippet hittar du här.