Support > Användarmanualer > Hantera dina dokument > Se behörigheter i dokumentvyn

Se behörigheter i dokumentvyn

Information

Vem har rätt att se behörigheter?

Vilka grupper som kan se behörigheter kan till viss del konfigureras per webbarbetsplats. Beskrivningen nedan kanske därför inte följer just ditt projekt. Vid frågor om behörighet kan du alltid kontakta din projektadministratör.

I detta dokument finns instruktioner på hur du ser behörighet på en enskild mapp samt hur du ser vilken behörighet en grupp eller person har.

Klicka här för att se en komplett beskrivning över de olika behörigheterna.

Se behörighet på en enskild mapp

1. Klicka på de tre punkterna eller högerklicka på mappen

2. Välj menyval "Behörigheter"

3. Se vilka grupper som har behörighet i mappen

4. Se vilka som ingår i gruppen genom att klicka på gruppnamnet

Se behörigheter i dokumentvyn.1

Se vilken behörighet en grupp eller person har

1. Gå till övre verktygsfältet och klicka på ”gubben”

2. Skriv in namn på den person och grupp du vill se behörighet för

3. Klicka dig upp och ned i strukturen via att trycka på den mapp du vill se behörigheten för eller mappsymbolen för att gå upp ett steg

Se behörigheter i dokumentvyn.2