Support > Användarmanualer > Hantera dina dokument > Länka till en mapp internt i Avima

Länka till en mapp internt i Avima

Information

Länk internt till en mapp inom Avima visas som en mappsymbol. Klickar du på länken förflyttas du till den yta där mappen ligger.

Så här gör du

1. Gå in i menyn via att trycka på de tre punkterna bredvid mappen

2. Väl "kopiera länk"

3. Ställ dig där du vill ha mapplänken

4. Välj "lägg till"

5. Välj sedan "länk"

6. Klistra in länken via "ctrl" samt "v" under länk och skriv in övriga uppgifter enligt bild.

Länka till en mapp internt Avima

Relaterade artiklar

Se behörigheter i dokumentvyn

I detta dokument finns instruktioner på hur du ser behörighet på en enskild mapp samt hur du ser vilken behörighet en grupp eller person har.