Support > Användarmanualer > Hantera dina dokument > Länka till dokument eller mapp externt

Länka till dokument eller mapp externt tex i mail

Information

Länka externt till ett dokument/mapp gör du via att kopiera dokumentets/mappens unika url länk. Klickar du på dokumentets/mappens url kommer du alltid till dess senaste version.

Om du flyttar dokumentet/mappen till en annan mapp eller projektyta eller kanske byter namn på dokumentet/mappen så är länken fortfarande giltig.

Skapa en extern länk

1. Gå in i menyn via att klicka på det tre punkterna bredvid dokumentet/mappen

2. Välj ”kopiera länk”

3. Gå till till exempel det mail där du vill dela länken och tryck ”ctrl” samt ”v”. Länken för tex det här dokumentet kan ses i bilden

Länka till dokument och mapp externt

Relaterade artiklar

Se behörigheter i dokumentvyn

I detta dokument finns instruktioner på hur du ser behörighet på en enskild mapp samt hur du ser vilken behörighet en grupp eller person har.